Tiia Tamme

MD PhD

Tere hea lugeja, minu nimi on Tiia Tamme ja ma olen näo- ja lõualuukirurg. Nii nagu minu eriala nimetus ütleb, olen näopiirkonna spetsialist. Olen oma erialal töötanud üle kahekümmne aasta, kuid ikka vaimustun oma tööst.

Mulle meeldib ilu ja ilu luua.

Esteetiline kirurgia ja -meditsiin annab mulle võimaluse seda teostada.

Edukas näo iluoperatsioon ja protseduur ei tohi inimest moonutada, see peab näima esteetiline ja loomulik. Selline tulemus on võimalik kui arst arvestab Teie näoproportsioonidega, oskab rõhutada Teie individuaalsust ja ilu.

Näo ilukirurgia s.o. kunst, teadus ja ilu.

Olen tegev ka Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonnas õppejõuna, ning lisaks õppetööle huvitun tuleviku suunatud teadusuuringutest e. regeneratiivse meditsiini valdkonnast.

Teadustöö suunad:

Et olla oma erialal edukas, nõuab see pidevat suhtlemist kolleegidega, et jagada ja täiendada oma teadmisi. Hea võimaluse annab selleks kuulumine oma eriala organisatsioonidesse:

Minu täismahus Curriculum vitae on siin.

Mul on hea meel kohtuda Teiega konsultatsioonil. Ärge kartke esitada küsimusi sest vestlus on konfidentsiaalne. Detailne konsultatsioon on dialoog, mille käigus me peaksime saama vastused oma küsimustele ning jõudma otsusele, kas patsiendi ja meie poolt pakutavad võimalused kattuvad. Eelnevalt on soovitav tutvuda meie kodulehel oleva informatsiooniga, mis aitavad Teid konsultatsiooniks ettevalmistamisel.

Kohtumiseni,

Tiia Tamme

Signature

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved