Botuliinitoksiini süstid

Botuliintoksiini injektsioonid kuuluvad kindlasti näo piirkonna esteetilise meditsiini kõige efektiivsemate protseduuride hulka. Seda kinnitavad ka vastavad uuringu tulemused nii Euroopas kui ka Ameerikas, kus botulismitoksiini injektsioonid on jätkuvalt esimesel kohal viie levinuma kosmeetilise protseduuri seas.

Botuliin on olnud kasutusel meditsiinis üle kolmekümne aasta ning nüüd on võimalik öelda, et botuliintoksiinil on kohene, miimilisi lihaseid lõõgastav ja kortsukesi siluv toime, kui ka pika-aegne, profülaktiline toime - naha struktuuri parandav toime (Rivkin A, Binder W; 2015). Korduvatel süstimiste tulemusena sügavad kortsud mahenduvad, naha struktuur on elujõulisem ja noorema väljanägemisega.

Botuliintoksiini kasutatakse näo piirkonnas, nii haiguslike seisundite kui ka näo esteetika parandamisel (korrigeerimisel). Botuliini kasutamine esteetilises meditsiinis kortsude silujana on paljudele teada, kuid botuliini on edukalt kasutatud nii peavalu (pingepeavalu, migreeni), näo alumise kolmandiku modeleerimisel, näonärvi paralüüsijärgses ravis, asümeetria balanseerimisel, bruksismi (hammaste krigistamise), kulmu- ja suunurkade tõstmisel, naeratamisel paljastuva igeme korrigeerimiseks (gummy smile), näo ja alalõualiigese valude ravis ja samuti vähendades üleliigse sülje eritust.

Esteetilisel eesmärgil on võimalik botuliini süstidega siluda:

Botuliini injektsioonid teostatakse ülipeene nõela abil ning protseduurijärgselt võib naasta oma igapäevaste toimetuste juurde.

Raviefekt algab 2-3 päeva pärast ning kestab 3-4 kuud, mis seejärel tasapisi väheneb. Esteetilisel näidustusel soovitatakse botuliinisüste teha kaks korda aastas, et säilitada tulemust. Botuliini on sobiv kombineerida teiste näo kosmeetiliste protseduuridega.

Maksumus: hinnad alates 220 EUR kuni 450 EUR näo piirkonnas.

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved