Näopiirkonna implantaadid

Sinu võimalus kujundada oma nägu

Näopiirkonna implantaadid on kasutusel näo- ja lõualuukirurgias rekonstruktiivsel (taastaval) ja kosmeetilisel eesmärgil. Põhiliselt vajavad korrigeerimist põse ja alalõualuu piirkond, mis on sageli pärilikud või tekkinud näo piirkonna traumade, haiguste ja operatsioonide tagajärjel. Näiteks noorena võib meid häirida väike alalõug, mis mõjutab tervet meie nägu ja enesehinnangut. Meile tundub, et nina on suur ja pikk ning alalõug võrreldes näo ülejäänud osadega olematu. Profiilis tehtud fotod ei meeldi meile ja panevad meid lahendust otsima. Lahendus võib olla alalõua implantaadis. Teine näide: 40ndates, kui ilmnevad esimesed vananemisilmingud - naha ja luustruktuur muutub, naha elastsus väheneb ja põse rasvkude hakkab alla vajuma, suunaga ninatiiva ja suunurga suunas. Märkame süvenevat volti nina ja suunurga (nasolabiaalvolt) vahel ja suunurgad hoiavad alla. Lisaks märkame ka muutusi silmaaluses piirkonnas, mis tunduvad tühjad. See kõik annab meile väsinud, kurja ilme. Lahendust võib pakkuda põse implantaat, mille abil saab kogu eelpool mainitud ala näos tõsta ning kogu probleem saab lahenduse suusiseselt, seega näole armi jätmata.

Näoimplantaadid võimaldavad:

Näopiirkonna implantaatide puhul tuleb mainida, et tegemist on unikaalse protseduuriga, mis annab püsiva tulemuse, kuid vajadusel (näiteks patsient soovib väiksemat, suuremat implantaati jt. põhjused) on seda lihtne korrigeerida või eemaldada.

Dr. Tiia Tamme kasutab üle 10 aasta oma töös Implantech implantaate. Implantech Associates Inc. on olnud üle 20 aasta juhtiv implantaatide tootja USA, nende tootevalikus on 200 erinevat implantaati. Kõige uuenduslikum, innovaatilisem Implantech'i valikus on personaalselt Teile disainitud näoimplantaadid. Sel juhul valmistatakse vastavalt Teie näoskeletile ja soovidele Ameerika laboris sobiv implantaat.

Näopiirkonna implantatsioon võib olla iseseisev operatsioon, kuid seda saab kombineerida ka teiste näooperatsioonidega. Eriti populaarsed on facelift ja näoimplantaadid, otsmikuplastika ja näoimplantaat või lõtvunud kaelakortsude korrektsioon koos alalõua implantaadiga.

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved