Oma rasvkoe siirdamine

Taasta oma nooruslik välimus

Sageli elus me peame rasva üheks oluliseks “vaenlaseks„ ja teeme kõik selleks, et sellest vabaneda. Rasvasiirdamise protseduuri juures osutub see sama rasv meile vajalikuks, sest mittesoovitud asukohas olev rasv eraldatakse spetsiaalse instrumendi abil, puhastatakse, töödeldakse ja süstitakse näopiirkonda tagasi kosmeetilisel eesmärgil. Rasvasiire pole iseenesest midagi uut meditsiini ajaloos (Neuber, 1893), kuigi tehnikad ja meetodid on viimase kümnendi jooksul oluliselt täiustunud. Tänapäeval käsitletakse autoloogilist (s.t patsiendi enda kude) rasvkude kui nooruseallikat, sest rasvkoe üheks tähtsamaks koostisosaks on tüvirakud, mis on aluseks koe uuenemisel (noorenemisel). Dr. Tiia Tamme kasutab oma patsientide ravis rasva siirdamist alates 2012 aastast.

Rasvasiirdamine võimaldab:

Rasva transplantatsiooni on võimalik kasutada kui iseseisvat protseduuri näopiirkonnas, kuid kombineerides seda teiste operatsioonidega on tulemus veelgi täiuslikum. Populaarsed kombinatsioonid on facelift ja rasvasiirdamine, silmalaugude korrigeerimine koos oma rasvkoe siirdamisega.

Oma rasvasiiret on võimalik segada ka trombotsüütide rikka plasma, fibriini, hüaluroonhappega. Rasvasiiret on võimalik töödelda nanoosakeste suuruseks ning süstituna nahasiseselt parandab see nahakvaliteeti. Viimane on väga tõhus tumedate silmaaluste ravis.

Operatsiooniga seonduvad küsimused:

Taastumine: 7 - 10 päeva, kui kasutada rasvasiiret koos trombotsüütide rikka plasmaga, siis kiirem (3-4 päeva).

Armid: armivaba

Anesteesia: lokaalanesteesia või veenisisene anesteesia

Maksumus: alates 1 200 EUR

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved