Alalõualuunurga implantaadid

Soovin tugevamat, enam väljendunud alalõuga

Alalõualuunurga implantaatidega saab anda volüümi kitsale näoovaalile, muutes selle kontuuri täidlasemaks, maskuliinsemaks. Mõnikord patsient väljendab oma soovi viidates kuulsustele nagu Brad Pitt või Leonardo DiCaprio. Siinkohal tuleb meeles pidada, et implantaat ei tee kindlasti veel inimesest modelli ega kuulsuse teisikut. Siia sobib hästi mõte: "kaunis nägu on enamat kui selle üksikute osade kogusumma, vaid see on harmoonia ja isikupära".

Alalõualuuimplantaat paigaldatakse suusisese lõike kaudu, mis paikneb alumiste mälumishammaste kohal ja fikseeritakse titaanist kruvidega lõualuule, seega on tegemist armivaba tehnikaga, et rõhutada alalõualuunurga kontuuri.

Alalõualuunurga implantaat võimaldab:

Alalõualuunurga implantaatide asetamine võib olla iseseisev operatsioon, kuid on võimalik tervet alalõuga disainida ehk paigaldada lõuatsi ja alalõualuunurga implantaadid üheaegselt. Alalõualuunurga implantaadid on sobiv protseduur nii naistele kui meestele, sest ka ikoonilistel Hollywoodi naiskuulsustel nagu Angelina Jolie ja Audrey Hepburn on rõhutatud alalõualuunurga piirkonnad.

  

Operatsiooniga seonduvad küsimused

  

Taastumine: hoolikas suuõõne hügieen esimesel nädala, pehme toit. Esimene nädal turse, verevalum operatsiooni piirkonnas. Tuimus võib püsida esimesed paar kuud. Tagasi tööle 2-3 nädala pärast. Lõplikud tulemused 6-9 kuu möödudes.

Armid: armivaba, sest lõige suusiseselt.

Maksumus: alates 3 000 EUR.

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved