Kaelakortsude korrigeerimine

Doktor, minu kael ei meeldi mulle

Geneetika, gravitatsioon, ealised muutused ja eluviisid võivad sageli esimesena väljenduda just kaelalihaste lõtvumises ja rasvkoe kogumises kaela piirkonda. See annab meile väsinud, vanema välimuse, mis ei ole kooskõlas meie sisemine elujõu (noorusega).

Kaelaprobleem võib olla tingitud lõua all paiknevas rasvakogumikus ja selle eemaldamine rasvaimu teel lahendab patsienti häiriva probleemi. Kaelakortsude korrigeerimine võib vajada rasvaimu terve alalõua - kaela piirkonnas ja ka kaelalihaste kaela piirkonna naha pingutust. Konsultatsioonil võib dr. Tamme Teile soovitada hoopis facelifti ja lõuaimplantaati, seega konsultatsiooni käigus selgub Teile sobiv lahendus, mis tagab Teile loomuliku ja värskema välimuse.

  

Kaelakortsude korrigeerimine võimaldab:

Tüüpiliselt kulgeb kaelaplastika lõige kõrva ees ja pöördub kõrva taha ja lõpeb juustes. Mõnikord on vaja teha täiendav 3-4 cm lõige lõuatsi alla, et korrigeerida kaela eesosa ehk platysmalihast trimmida.

  

Operatsiooniga seonduvad küsimused:

  

  

Taastumine: sõltub läbiviidud operatsioonist, näiteks rasvaimu lõua all võib vajada 5-6 päeva taastumiseks, aga tervet kaela haarav operatsioon vajab taastumiseks 2-3 nädalat aega, et tagasi tööle minna. Esimesed 4 - 6 nädalat tuleb vältida füüsilist koormust, sauna.

Armid: rasvaimu tegemiseks on vajalik paari millimeetrine lõige ja see paigutatakse varjatud kohta, seega operatsioon on armivaba. Kaelakortsude ja kaelalihaste korrigeerimiseks, kui nahalõige jookseb kõrvaees ja taga on armid esialgu nähtavad. Esimesed paar kuud võib moodustuv arm punetada, olla tihke konsistentsiga. Armkude saab kosmeetiliste hooldustega (näiteks plasmasüstid, happekoorimine, botuliinitoksiin, krüoteraapia) mõjutada, et kiirendada armi paranemist.

Maksumus: alates 2 700 EUR

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved