Täitesüstid e. hüaluroonhape süstid

Vanusega väheneb nahas hüaluroonhappe tase, mille tulemusena meie nahk lõtvub, ilmuvad miimilised kortsukesed. Hüaluroonhappe preparaadid on esteetilises meditsiinis olnud kasutusel viimased paarkümmend aastat.

Stylage™ on innovaatiline, kõrgtehnoloogiline (IPN-Like Technology) Prantsuse hüaluroonhappe preparaat, mis erineb teistest seetõttu, et sisaldab täiendavalt ka antioksüdante. Hüaluroonhape on hüdrofiilne aine, ehk ta seob endaga nahasiseselt vett, mis aitab säilitada vananemisega seotud vedeliku vähenemist. 1 molekul hüaluroonhapet seob 100 molekuli vett. Antioksüdandid (sorbitool ja mannitool) ravivad, taastavad ja kaitsevad nahka vananemist kiirendavate vabade radikaalide kahjustuste eest ja annavad preparaadile püsivuse.

Stylage preparaadid toodetakse otse Prantsusmaal Vivacy laborites. Nimetatud preparaat on võitnud mitmeid mainekaid auhindu esteetilise meditsiini alal.

Stylage Aesthetics tootesarja preparaadid on spetsiaalselt väljatöötatud erinevate eesmärkide ja toime efektide saavutamiseks, alates peenikeste kortsukeste kaotamisest (Stylage S) kuni näokontuuride parandamiseni (Stylage M, L, XL); huulte perfektsemaks modelleerimiseks (Stylage Special Lips) ning põsesarnade ja lõuatsi modelleerimiseks (Stylage XXL).

Naha elastsuse suurendamise eesmärgil töötati välja Stylage Hydro ja Hydromax, mida süstitakse nahka mesoteraapia põhimõttel, et nahk saaks tagasi talle omase jume ja värskuse.

Kuna tegemist on kehaomase ainega ei ole vajadust teha naha allergiatesti ning vastunäidustused injektsiooniks praktiliselt puuduvad.

Operatsiooni kestus: vähem, kui tund aega kestva protseduurijärgselt võib vabaneda soovimatutest näokortsudest ja voltidest.

Pärast protseduuri: võib esineda süstekoha punetust ja kipitust, mis tavaliselt möödub 3-4 päeva pärast.

Hüaluroonhappe preparaadi efekt püsib 9-18 kuud, seejärel võib teha uue täitesüsti.

Täitesüstide hinnad algavad alates Stylage S lidokaiiniga 0,8 ml 220 EUR kuni Stylage XL lidokaiiniga (1,0 ml) 350 EUR

Dr. Tiia Tamme Kirurgia OÜ

J. Vilmsi 41, mtr2, Kadriorg, 10115

TALLINN - EESTI

+372 51 25 176    T-R 9.00 - 17.00

Reg. nr. 12616953

Tegevusluba L05596

©2021 - 2023 All Rights Reserved